Rock for Moc


I år kommer en favorit i repris! 16 Juni kommer jag befinna mig i Finnåker på festivalen Rock for Moc och måla festivalbesökarnas naglar helt gratis!


Som vanligt bjuder festivalen på band, workshops, god mat, trevliga människor och självklart nagelmålning hos mig, Fröken Nål! Om vilka tider jag kommer sitta och måla naglar är ej satta än men kommer med mer info om det lite senare i veckan.

Förra året målade jag 72 personer under festivalen. Med andra ord 720 naglar under två dagar! I år kommer jag sitta där hela lördagen och försöka slå det rekordet på en dag. Så kom gärna dit om ni har vägarna förbi och hjälp mig slå rekordet. Nu ska det målas naglar som aldrig förr!


Men fram tills dess ska jag göra det otroligt roliga förarbetet, shoppa nagellack! Sitter och väntar på att få hämta ut ett paket på posten med fullt i nagellack och ska nu ut på stan och checka av det sista på shoppinglistan. Penslar, borttagningsmedel, glitter och stenar står på listan. Resten av dagen kommer bestå av att öka hasigheten i målandet. En person får max ta 10 min. Så nu ska det tränas med äggklockan på :DRSS 2.0