Essie - Navigate her


Navigate her heter den nya vårkolletionen 2012 från Essie. Kolletionen innehåller tre pastellack och tre färgglada lack. Färgen jag tycker ser mest intressant ut är Navigate Her som är en grön pasetellfärg och inte liknar nått i min nagellackssamling.


 • Navigate Her
 • A Crewed Interest
 • To Buy or Not To Buy
 • Tour de Finance
 • Ole Caliente
 • Orange, It's Obvious
 •  


  Zoya - True

     Den andra vårkolletionen 2012 från Zoya innehåller sex lack. Lacken har redan släppts i USA men som vanligt tar det ett par månader innan lacken kommer till Sverige.                     


  China Glaze - Electropop

    


  China Glaze har nu släppt ut sin nya vårkolletion 2012, Electropop. Kollektionen innehåller tolv lack i både ljusa och starka färger plus ett glitterlack. Många av färgerna kan jag känna att redan finns på marknaden men ett lack som sticker ut är Gothic Lolita. Det är ett rödtonat lila lack som skimmrar lite lätt i rött och blått. Så läckert! 

               

                           
   

  Depend - Spring collection 2012

      


  Depends nya vårkolletion har nyligen kommit ut och innehåller tolv vackra lack. Elva av dessa lack är pastellfärger men de mest spännande är det matta topplacket! Så fort jag lägger vantarna på det matta topplacket kommer en recension.  


                                                 Frågor & Svar - Del 1

  Hur gammal är du?
  Jag blir 21år i April :)

  Vart bor du?
  Jag bor och pluggar i Mora.

  Vilken är din favoritfärg?
  Svart skulle varit mitt svar men eftersom svart inte räknas som en färg så måste jag säga röd.

  Har du några husdjur?
  Nej, tyvärr inte. Jag kan inte ha några husdjur där jag bor mer än dammråttorna under sängen ^^

  Vem är din idol?
  Jag kan inte säga att jag har nån idol precis.   

  När blev du intresserad av naglar?
  När jag var liten hade jag alltid mina naglar målade och de har hållt i sig. Men jag började inte med nail art förrens 1.5år sen :)

   

  Vilka bloggar läser du?
  Bloggen jag följer konstant är Scrangie's. Denna tjej från USA ligger alltid steget före med vilka nagellack som kommer ut.

  Starta lite tävlingar kanske?
  Det är inte lätt för en fattig student att ha tävlingar. Hihi! ^^ Men snart fyller bloggen 1år så nånting borde fixas tills dess :)

  Skulle du kunna tänka dig bli nagelteknolog? Eller om det fanns ett jobb där man bara designade på folks naglar utan akryl och gele?
  Ja, jag skulle helt klart kunna tänka mig det. Som ett extrajobb utanför klädskapandet :)  China Glaze - Matte Magic

                                             


  Det finns många matta topplack där ute men inget funkar lika bra som China Glaze - Matte Magic. Med detta lack kan du göra ett glansigt lack helt matt. Effekten är helt otrolig!


                                          Före                                                                             Efter     


  Köpställen: Åhlens, Kicks och Eleven 

  Pris: 98:-

  Betyg: 5/5  Fotoutställning

  Är du intresserad av foto, mode eller styling? Då tycker jag helt klart att du ska komma till Kulturhuset i Mora mellan 18/1 - 2/2 och på vernissagen kl: 18:00 på onsdag! Vi som går på Modeakademin har gjort ett sammarbete med Röda Korset. Vi fick gå och leta i deras butik och skapa olika outfits, styla modellerna och sedan fota i våran fotostudio. De vi kommer visa på utställningen är fotografier, bildspel samt några outfits.
                           Måla naglar med Dennix

  Idag kommer ett mycket annorlunda inlägg. Bloggaren Dennix fick sin vilja igenom och målade min nagel. Han valde själv vilka lack och penslar han skulle använda sig av, filmade och la upp på sin youtube-kanal. Det var svårt att hålla sig för skratt med tanke på hur komiskt Dennis är men här kommer filmen: 

                   
                                                   Dennix blogg hittar du här: http://dennix.bloggsida.se

  Resultatet blev otroligt bra med tanke på att han har aldrig målat naglar tidigare. Jag tycker helt klart att han borde måla mina naglar igen. Så vad tycker ni, visst blev den bra? ^^


  OPI - Avojuice skin quenchers flavor pack

         

  OPI - Avojuice skin quenchers flavor pack
  Innehåller 6st otroligt väldoftande och återfuktande hand- & kroppslotion. Jag har använt dessa som handkrämer och de sjunker snabbt in i huden och lämnar mjuka, återfuktade händer som doftar så otroligt gott. Man vill nästan äta upp dessa krämer! Jag är annars känslig mot allt med parfym i, men dessa tål jag.
  De är små och praktiskta och jag har redan en i väskan, bilen och i jackan. Favoritdoften är Cran & Berry som påminner mig om godis sen jag var liten. 


  Pris: 160:- på bl.a. Åhlens

  Betyg: 4.5 / 5

   

  Zoya - Fleck Effect Spring 2012


                         


  Under våren släpper Zoya ut sin vårkollektion Zoya Fleck Effect. Kolletionen innehåller lacken Maisie, Opal och Chloe. Lacken innehåller små "flakes" som reflekterar i olika färger och ser ut som tunn plast. Med dessa kan du skapa effekter. Använd t.ex. ett svart lack som bas och lägg sedan på Chloe som effektlack och du har ett helt nytt och unikt lack. Jag planerar även att lägga China Glaze - Matte Magic som topplack för att få en yttligare effekt.
  Åh! Jag hoppas dessa kommer till Sverige snart!


                                        


  Make Up Store - Siw

  Dagens naglar har ingen design utan de har bara två lager av Make Up Store - Siw.
  Siw är ett av mina favoritlack. Ett blått lack med holografiskt glitter i sig. De skiftar i alla möjliga färger och d färger jag kan få fram är blå, grön, röd, gul, orange, silver och guld. Ja, sånna här lack är svåra att fota så jag filmade när lacket skiftar i videon nedan.
  Vad tyckte ni om att lacket filmades? Är det nått ni vill se mer av? :)

    

  Läsarnaglar

  Har du gjort naglar inspirerade från min blogg? Skicka gärna bilderna till min mail, frokennal@hotmail.com tillsammans med din bloggadress så lägger jag upp bilderna här på bloggen :)


  Nail art - Voodoodocka

  Ifrån alla otroligt bra förslag från "Läsarna bestämmer" så valde jag att göra Bea's förslag vilket var voodoo. Här har jag gjort en voodoodocka som har en nål rätt genom pannan.


                             


  Jag använde:
  Sally Hansen - Diamond Strength
  H&M - Light purple
  H&M - Red Nail
  Akrylfärg - Black and White
  Egenblandad hudfärg
  Seche Vite


  Gott nytt nagelår!


   

  Gott nytt nagelår på er alla! Jag hoppas ni alla har haft ett bra 2011 men får ett ännu bättre nagelår 2012!  Frågestund

                  


  Den senaste veckan har jag fått otroligt många frågor så vi kör igång en frågestund. Du har då chansen att fråga mig om allt mellan himmel och jord så svarar jag i ett senare inlägg :)
   

  RSS 2.0