Nail art - D&G

Dessa naglar är inspirerade ifrån stjärnkollektionen från Dolce & Gabbana. Dom är otroligt enkla och tar max 10 min att göra. Vill ni ha en tutorial så säg bara till :)


Nail art - Pencils


Jag gick in på bokhandeln med mina nymålade naglar och väl därinne står en mor och dotter och tittar på pennor. Dottern på 6-8 år rycker i mammans arm, pekar på mig och säger "Mamma! Mamma! Jag vill ha sånna pennor!" Haha! Det gjorde min dag och ja, här är dagens naglar med gula pennor på :)
 

Fröken Nål på Fighting the Darkness

Nu är det klart! Lördagen den 17 mars kommer jag befinna mig på festivalen Fighting the Darkness i Mora. Jag kommer vara där och måla festivalbesökarnas naglar helt gratis! Tider om när kommer lite senare.

 

Upplägget kommer vara detsamma som på festivalen Rock for Moc i sommras då 75 personer fick sina naglar målade efter egna önskemål. Jag hoppas även denna festival kommer vara lika lyckad! Hoppas vi ses! :)

 

Läsarna bestämmer

Först vill jag be om ursäkt för det tidigare inlägget med tre punkter. Jag vet inte hur det kom dit eller hur jag får bort det, tyvärr. Men nu över till det roliga. Jag har äntligen fått sportlov och dags för en hel del inlägg på bloggen. Så vad vill ni se först? Jag har en del produkter att göra recensioner på, bilder på naglar, tutorials eller kanske nått helt annat. Ni bestämmer! Jag och kameran är redo :)

                                                 

...

....

RSS 2.0