Mjau!

Jag har aldrig gjort en nageldesign två gånger förrut, fram tills idag. Gjorde denna design för ett halvår sen men nu kom katterna på naglarna igen :D


Vill du se mer av vad jag använder för lack och penslar? Kommentera ^^


Spider Nails

Dagens naglar ser ut såhär! Jag har gjort en manikyr med röda, ojämna, tippar med spindlar på.
Är dom inte söta? :D 


Lush - Big Schampo

Lush - Big är ett volymschampo gjort på bl.a. havssalt, sjögräs, kokosnötsolja, citron- och limejuice.

Jag brukar använda detta schampo efter att ha använt mycke produkter i mitt hår som hårspray och vax. Det rensar ut alla produkter som finns i håret p.g.a konsistensen. Den är tjock med bitar av havssalt i sig och funkar som peeling gör för huden. Den ger även lite volym och glans. 

Big finns att köpa på nån av Lush's butiker eller på deras hemsida för 139 kr.





Visst ser den lite läskig ut? ^^

 
 


Leopardmönstrade naglar

Ikväll ska jag iväg med några kompisar och bowla. Kommer bli riktigt kul! Men innan dess målade jag nya naglar. Kommer bära helsvarta kläder idag så då ville jag ha nån stark färg på naglarna som sticker ut. Det blev en härligt blå färg med leopardmönster på. Vad tycks? ^^


Våffeldagen

Äntligen är det våffeldagen! Jag äter våfflor så sällan men när jag väl gör de slår jag till på stort. Hihi! Nu ska det ätas mammas frasiga våfflor med gräddglass och jordgubbssylt. Mums!
Vad äter du till dina våfflor?


Rhinestones & dagens naglar

Idag låg det ett efterlängtat paket i brevlådan. Där låg det tre nya hjul med rhinestones. Dom är i tre olika storlekar plus att den lilla har olika former. Åh! Vilka härliga färger det är och vad dom glittrar! Nu ska de bli nya naglar med stenar på. Hihi!  



Och detta dagens naglar. En glittermanikyr med svart söta blommor på ^^ 

Nail art - Körsbärsblommor

Vill du lära dig måla naglar? Kanske nått som går snabbt och enkelt? Ja, men häng med här då! :D
Du behöver:
Vitt, svart, rosa, turkost och ett klart nagellack
Pensel
Hårnål 



Först grundar du naglarna med de turkosa nagellacket och låt torka 5-10min.




Nu ska kvistarna målas. Droppa lite av de svarta nagellacket på t.ex. locket av en burk eller en plastbit. Sedan tar du fram den lilla penseln, doppar i färgen, och målar små kvistar på naglarna. Tänk på att ingen kvist är den andra lik.  




Nu ska körsbärsblommorna på. Droppa lite av de vita nagellacket och doppa hårnålen i färgen. Gör fyra små prickar ihop så de blir som små blommor. Se bilden nedan.

     


För att få den rosa pricken i blommorna använder du samma metod som innan fast du använder den rosa färgen istället. Lacka med ett klarlack och låt torka ca. 20 min. 




TADA! Nu har du vackra körsbärsblommor på naglarna. Gå nu ner på stan och se hur mycke kommentarer du får på dina nya vackra naglar! 


Vill du se mer av dessa blogginlägg? Kommentera ^^


Nivea - Refreshing moisture mask

Jag har använt denna ansiktsmask i nästan ett år och är min absoluta favorit. Under den senaste veckan så har jag använt den tre gånger. Jag tror de säger en del till varför just den är min favorit ^^

Den är berikad med havsextrakt och vitamin E. Känslan efter denna mask är underbar! Man känner sig så återfuktad och fräsch i hyn.

          
En förpackning räcker upp till fyra gånger och finns att köpa på bl.a. Åhlens, Kicks, Ica Maxi för ca. 20kr.


Struthättan är klar!

Nu är första plagget till medeltidsdräkten klar! Och nu är jag så otroligt sugen på att sy en sådan till mig själv. Dom är så roliga och sköna att ha på sig. Kände mig så lekfull och busig i den. Hihi! 
Som tur var fick jag prova den för kunden och ta kort på den till bloggen så här kommer lite bilder.


Ser den inte otroligt härlig ut? ^^


IKEA och H&M-shopping

Jag har så mycke tyger som bara ligger i en hög så idag var jag till IKEA och skaffade en garderob för mina tyger. Jag köpte lite mer tyg på samma gång så jag kan sy ett överdrag till detta hyllsystem. Blir lite vackrare att titta på då tror jag. 
Sen kunde jag inte åka ifrån stan utan att kika efter lite nya nagellack. Visst är de härliga färger?
Nageldesign med dessa färger kommer innom kort så håll utkik!  

Vill du se mer av denna? Klicka här! 


Medeltidsdräkter

Förutom att måla naglar så syr jag en hel del. Nu har jag fått en beställning av ett par som vill ha medeltidsdräkter. Det ska sys två struthättor, tunika, byxa och klänning.
Jag har aldrig sytt medeltidskläder innan så det är så kul att få beställning på nått helt nytt! Det krångliga är bara att göra mönstret eftersom de inte finns nån direkt bild om hur kläderna såg ut på den tiden. Men utmaningar är härliga!

På bilden nedan sitter jag och syr på struthättan. Syns det att jag sitter och gör de bästa jag vet, att skapa? ;)


Fler bilder på struthättan kommer innom kort. 


Vinterinspererade naglar

Efter att ha haft färgstarka naglar i nån vecka så ville jag tona ner lite på färgerna. Så dessa naglar är insperarade från just bakgrunden. De frostiga kvistarna, den blå himlen och de glittrande snöflingorna. Jag blev riktigt nöjd faktiskt. Vad tycker ni? ^^ 



Shopping, cupcake & nya naglar

I helgen kom jag äntligen iväg på lite shopping! Hittade skinnjackan jag har letat efter i flera månader, smått och gott från H&M, Gina Tricot och Vero Moda och självklart en hel del nagellack. Hihi! Sen gick jag och mamma och fikade och fick världens godaste cupcake! Åh! Den var helt underbar med choklad och citronsmak!

Här kommer några bilder från den underbara fikan samt på dagens naglar: 


Sally Hansen - Diamond shardener trength instant nail

Sally Hansen - Diamond shardener trength instant nail är min räddare i nöden. Förut hade jag korta naglar som gick av och delade sig men detta lack har hjälpt mina naglar att växa sig starka och långa.

Det är ett genomskinligt lack som stärker naglarna. De ger ett omedelbart resultat samtidigt som de täcker över ojämnheterna. Produkten sägs innehålla riktiga diamantpartiklar som ska ge en så kallad exklusiv förstärkande Micro-Diamant formula som gör naglar starka. Lacket torkar snabbt och jag brukar använda detta som ett baslack.

Om jag måste säga nånting negativt om denna produkt så är de förpackningen. Den är matt grå och inte genomskinlig vilket gör de svårt att se hur mycke de finns kvar av lacket men förutom de så är detta en kanonprodukt! Finns att köpa på Åhlens, Kicks och likande stället för en hundring ^^ 


Glassiga naglar!

Det var sånt härligt väder idag! Solen sken och jag blev otroligt sugen på en mjukglass. Tyvärr blev de ingen mjukglass utan istället målade jag dessa glassiga naglar! Visst blir man lite sugen på sommar, sol och en god glass när man får syn på dessa naglar? Hihi ^^



Kladdkakefrossa

Jag funderar på att åka till Borlänge i helgen på shopping. För även om våren känns långt borta just nu så skulle jag behöva en ny vårjacka och är grymt sugen på ett par riktiga Dr. Martens kängor. Sen börjar de klia i fingrarna efter nya nagellack och tyger till nya projekt. Hihi! Vi får se vad helgen har att erbjuda men nu ska jag vira in mig i filten, se ett avsnitt av True Blood och njuta av min kladdkaka. Mums!


Middag och nya naglar

Igår var jag ute på nätet och letade efter lite nya recept och blev superinspererad till att göra en thaiwok. Så idag flög de kastruller och stekpannor hit och dit för att göra denna thainudelwok med kyckling, wokgrönsaker, färska solrosgroddar och självklart massa chili. De blev riktigt gott. Känner att jag måste laga mat oftare!
 
      



                                     Efter middan gjordes det självklart nya naglar. Vad tycks? ^^
                 

 


Första blogginlägget.

Hej!
Efter att ha gått fram och tillbaka i några veckors tid skapade jag mig en blogg. Denna blogg kommer att innehålla lite vad som helst från vart som helst. Så håll gärna ögonen öppna och följ mig här på bloggen! 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0