Screentryck

Även om jag har jullov och det är nyårsafton så kan jag inte låta bli att gå till skolan och arbeta. Just nu håller jag på och provtrycker olika tyger innan jag bestämmer mig för vilken metervara jag ska trycka mina screentryck. Trycket har jag ritat/designat själv och jag känner redan nu att efter detta kommer jag aldrig vilja rita eller trycka en döskalle mer i mitt liv ^^ 


 

                              Kanske ska testa måla dessa på mina naglar. Eller vad tycker ni?


Nagellackskaos!

Just nu sitter jag och försöker organisera om mina nagellack. Efter att jag flyttade till Mora så har alla min nagellack legat i en låda. Men att hitta ett nagellack man söker bland 150 andra gjorde mig tokig.
Resultatet kommer i ett senare inlägg ^^

                         

Hur har du dina nagellack organiserade? Jag är alltid på jakt efter nya och smarta lösningar :)
 

Depend - Dip in remover

                                    
Min kommentar: Med denna remover försvinner nagellacket superenkelt! Du doppar ner fingret i burken, väntar nån sekund och snurrar lite på burken sen är nagellacket borta oavsett om det är glitter i eller hur många lager du använde dig av. Det enda negativa med denna remover är att nagelbanden blir lite torra men kan lätt fixas till med lite naagelbansolja. Men trotts detta kommer jag köpa denna remover fler gånger.    


Pris: 69:- på bl.a. Åhlens & Kicks

Betyg: 5/5


Läsarna bestämmer


Ikväll ska jag sätta mig ner och göra nya naglar och jag tänkte att ni läsare ska få bestämma designen. Så lämna förslag så kanske din idé kommer i nästa nageldesign :)
 

Julgranskulor dekorerade med nagellack

Hittade en otroligt rolig video där en tjej gör julgranskulor dekorerade med nagellack! Även om julen är över så måste jag testa detta. Perfekt nu när julgranskulor kan hittas billigt på rean :) 

                          

Förstasidan på blogg.se

Jag jag var påväg in på bloggen och såg att jag var på förstasidan på blogg.se. Blev så otroligt chockad och glad att min blogg fick chansen att visas för fler läsare. Åh! Vilket lyckorus :)Update

De lutar åt att de blir ännu en festival då Fröken Nål kommer och måla festivalbesökarnas naglar. Denna festival kommer att hållas under våren 2012. Allt är fortfarande lite hemlighetsstämplat och inte helt
hundra än men till 99%. Så håll tummarna! 


       Denna bilden är tagen under festivalen Rock for Moc då jag målade naglar på över 70 personer helt gratis.


Nail art - Snowflakes

Här kommer en lite enklare nageldesign inför julen. Snöflingor på en röd bas med glitter :)

 


Jag använde:
Sally Hansen - Diamond Strength
H&M - Red Nails
Mavala - Glitter Red
Mavala - 49 White
Seche Vite
  


Nail art - Winter

            Dagens naglar blev härliga vinternaglar med snöflingor som åker ner på det snötäckta granarna :) 

 

Jag använde:
Sally Hansen - Diamond Strength
Depend - 246
Mavala - 49 White
MNY Maybelline - 142A
Seche Vite
 

Seche Vite

                                                          Seche Vite - Dry Fast Top Coat  

Produktbeskrivning:
Seche Vite Dry Fast Top Coat är av många ansedd som världens bästa och mest erkända överlack. Den patenterade formulan gör det möjligt att tränga igenom nagellacket, ner till underlacket, och skapa ett enda starkt lager över nagelbädden. Seche Vite står i en klass för sig och den kommer att göra dina naglar silkesblanka, starkare, mer hållbara och den kommer absolut inte att flagna.


Min kommentar:
Med hjälp av denna produkt så ser man hur viktigt det är med topplack. De ger naglarna en sån otrolig glans som bara går att få med Seche Vite. Den stärker naglarna så att de känns lite som om man har akrylnaglar. Ja, jag kan bara säga att detta är det enda topplacket som kommer på mina naglar!


Pris: 129:- på Åhlens


Betyg
: 5/5


Julnaglar?


Äntligen har jag fått jullov och ska snart sätta mig ner och göra julinspirerade naglar. Vad vill ni se för några? :)

                                

Dagens fråga


Har du klippt av dig dina naglar?
Ja, det har jag tyvärr. Eftersom jag håller på med mycka pillgöra hela dagarna vid symaskinen och har börjat träna boxning igen så gick det inte att ha långa naglar helt enkelt. Men ska jag ut på nått speciellt så har jag på senaste tiden gjort gelénaglar vilket funkar för stunden men jag saknar mina långa naglar ^^


                     


RSS 2.0