Black & White

Svarta och vita nagellack med bra pigment i sig är svåra att hitta. Jag har testat många olika märken i olika prisklasser men har nu hittat de perfekta svarta och vita lacken!
 
                                      
De svarta lacket är MNY Maybelline - 677. Den täcker efter bara ett lager, lätt att använda vid detaljarbeten, perfekt för water marbling, torkar snabbt och de bästa av allt är priset, 29:- på Åhlens och Lindex.

De vita lacket är från märket Mavala och heter 49 White. Den är lätt att arbeta med, täcker vid första lagret och torkar snabbt. Finns att köpa på Åhlens och Kicks för ca 45:- 
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Fler sånna här tips! :D Har alltid så jäkla svårt att hitta bra lack och tar oftast de som är skitdyrt (fast de egentligen kanske inte alls är de bästa!), Dessa 2ska absolut införskaffas snarast! Och jag gillar verkligen priset! :D

2011-06-02 @ 22:27:22
URL: http://whyevenbother.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Bra tips, tack för dem. :)

Kram

2011-06-03 @ 23:02:03
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: saggos

jag köpte det vita och det var skiiitbra! innan hade jag depend och man va tvungen att måla 3 lager innan det täckte något. Efter 1 lager såg det ut som om någon hade kletat fil på mina naglar som sen hade torkat.

2011-06-07 @ 21:08:48
URL: http://saggos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0